Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Återträffen

Av Dessi - 27 april 2009 20:47

I lördags var jag på återträff med klassen från nian :) 20 år sedan vi gick ur o bara det är ju helt sjukt!!

Jag och tre andra tjejer o en kille träffades först hemma hos en av tjejerna och förfesten är som vanligt ett av dom roligare inslagen på en utekväll.

Vi åkte taxi ner till stan o träffade dom andra på Nöjesfabriken där vi skulle käka o tjöta :)

Jag kände igen alla direkt sånär som på en kille o en tjej, men efter nån minut så kände jag igen dom oxå :))

Det var så jäkla roligt o träffa alla!! :-D det var ju långt ifrån alla som kom men på ett vis gjorde inte det så mkt för man hann ju knappt inte prata med alla ändå, inte så mkt som jag hade tänkt mig iaf. 

Det kändes nästan lite sorgligt att man kanske inte ser dom på 10 år igen...

Men det var iaf så kul så jag flinade så kinderna höll på o fastna jag fick nästan trycka ner dom lite emellanåt :)

Men gu vad gammal man har blitt! man är ju inte van o va ute sådär o jag drack inte speciellt mycket utan var nog ganska lagom salongsberusad tror jag :) någon köpte en shot till mig men den hade jag sinnesnärvaro att ge bort för börjar jag shota då vet man aldrig vart man vaknar -typ :S  nåt har man väl lärt sig genom åren :)

Sen hände nåt som aldrig hänt mig förut, min ena doja gick sönder!! :-((( klacken gick av *suck* jag tog av mig skorna då det ju inte är nån idé att ha en sko på sig. Första tanken var att åka hem direkt det hände, man känner sig lite naken att gå omkring utan skor på ett sånt ställe men jag hade ju så kul så jag fick väl gå i strumplästen sista timmen där :) kändes helt absurt men vad gör man inte.

Det fulaste var ju att gå ut när man skulle hem i bara strumporna men nu har jag provat det oxå :)) Jag kände mig som en 15-åring som hade supit bort skorna -hehe! men så var det ju inte så folk fick väl tro vad dom ville :)

Jag var tom så redig så jag drack vatten på slutklämmen men detta till trots så var jag helt trasig på söndagen när jag vaknade. Huvudvärken nästan mördade mig ett tag där o jag tycker att jag mådde oförtjänt dåligt med tanke på hur ordentligt jag uppförde mig denna kväll. Jag drack bara öl och jag är en vin eller drink-drickare annars så jag skyller på ölen!

Hur som helst så var det den roligaste festen jag varit på väldigt länge, så lite huvudvärk var det minsann värt :)

Jag hoppas att jag kan hålla lite mera kontakt med några iaf, åtminstone lite tätare än vart tionde år :-))


Ha en trevlig måndag kväll!


//Des.

 
 
HaNNa

HaNNa

28 april 2009 17:46

Kul att du hade så kul, men tråkigt att du mådde så dåligt dagen efter.
Hoppas det har släppt nu...

http://malumbub.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dessi - 25 januari 2011 22:53

Vår älskade Zeb   finns inte med oss längre, vila i frid älskade katt vi ses i Nangijala             ...

Av Dessi - 15 juli 2010 13:58

Titta vad jag hittade när jag rotade runt bland gamla skivor! Dom här bilderna låg på min gamla hårddisk, den som hastigt insjuknade o fick läggas in akut hos hårddisk-doktorn för intensvivvård. Tydligen gick det att rädda livet på den men den ligger...

Av Dessi - 11 juli 2010 19:59

...o ledsamt...fick i helgen reda på att min gamle häst Nick är död... Han var mycket speciell för mig och jag har SÅ mycket att tacka den hästen för, han var min första Quarter och lärde mig massor...så det känns tungt i hjärtat idag...det finns i...

Av Dessi - 4 juli 2010 08:48

Sk snart ge mig ut o hoppas på att få måla lite idag, igår krånglade liften  o vi har ju ett ganska högt hus så vi fick bara tvättningen gjord. Det var ju ganska varmt oxå så det gick lite segt. Men idag ska jag fanimig måla! Iaf så högt man kommer p...

Av Dessi - 4 juni 2010 09:07

DET var ju längesen! jag känner att det fina vädret KRÄVER en fredagsvideo!! :)      Ska bara flika in oxå, -hur skadad är man när man läser Barn Disco på engelska? alltså barn=stall disco!! Stackars mina barn, dom kan inte ens få få på disco uta...

Ovido - Quiz & Flashcards