Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Tävlingen igår! :-)

Av Dessi - 4 oktober 2009 17:49

Ja då var tävlingen avklarad!

Debbie genomförde den med bravur! Hon skötte sig exemplariskt!!

Mitt framträdande tycker jag inte är värt att nämnas, mitt mål var ju att överleva typ o det gjorde jag ju :-))

 

På Fredag kväll lastade vi o körde till Greva, hon gick rakt på transporten utan att blinka. Hon stod lugnt i sin box med hood, täcke o benlindor på över natten och hon var lika fin på morgonen :)
Debbie fick stå uppbunden en lång stund i nytt stall och hon var lugn som en filbunke, det kom o gick hästar bakom rumpan på henne men hon gnäggade inte ens utan flyttade sig snällt o har uppfört sig helt exemplariskt! Mellan varven var vi helt ensamma i stallet på Greva o hon stog o sov uppbunden på gången :))
Sen började evighetsväntan, o vi gick runt o runt i ridhuset som var så kallt så man var tvungen att gå hela tiden för att inte frysa ihjäl.
Debbie placerade sig tvåa i sin klass o det låter ju jättebra om jag stannar där men dom var bara två i sin klass hehe! Den andra var inte större men inte lika bakhög som Debbie är för dagen så den var lite jämnare just idag, annars tycker jag inte att det var mkt som skiljde, Debbie var annars en aning större än sin konkurrent men den andra var lika jämn som en barbiehäst :) Debbie har ju växt en hel del nu i slutet av sommaren och dom måste ju få växa vare sig det är tävling eller inte så :) Hur som helst så är jag så supernöjd med hennes uppförande dessa dagar, hon har varit minst lika lätt -om inte lättare än vissa vuxna hästar, så oerhört lugn o snäll :))
 
Jag ser iaf fram emot nästa tävling -som iofs inte blir förrän till våren men ändå, jag ska va med iaf det är då säkert :-))
 
Lägger upp några bilder från igår men dom blev väldans suddiga så det var ju synd men ni kan väl se lite hur vi såg ut iaf :-))
                      
 
 
 
Ingen bild

katarina

4 oktober 2009 22:03

Jättegrattis och stooora applåder ifrån mig !!!! Vad roligt att det gick bra . Ni var jättevackra både du och Debbie :-)) !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dessi - 25 januari 2011 22:53

Vår älskade Zeb   finns inte med oss längre, vila i frid älskade katt vi ses i Nangijala             ...

Av Dessi - 15 juli 2010 13:58

Titta vad jag hittade när jag rotade runt bland gamla skivor! Dom här bilderna låg på min gamla hårddisk, den som hastigt insjuknade o fick läggas in akut hos hårddisk-doktorn för intensvivvård. Tydligen gick det att rädda livet på den men den ligger...

Av Dessi - 11 juli 2010 19:59

...o ledsamt...fick i helgen reda på att min gamle häst Nick är död... Han var mycket speciell för mig och jag har SÅ mycket att tacka den hästen för, han var min första Quarter och lärde mig massor...så det känns tungt i hjärtat idag...det finns i...

Av Dessi - 4 juli 2010 08:48

Sk snart ge mig ut o hoppas på att få måla lite idag, igår krånglade liften  o vi har ju ett ganska högt hus så vi fick bara tvättningen gjord. Det var ju ganska varmt oxå så det gick lite segt. Men idag ska jag fanimig måla! Iaf så högt man kommer p...

Av Dessi - 4 juni 2010 09:07

DET var ju längesen! jag känner att det fina vädret KRÄVER en fredagsvideo!! :)      Ska bara flika in oxå, -hur skadad är man när man läser Barn Disco på engelska? alltså barn=stall disco!! Stackars mina barn, dom kan inte ens få få på disco uta...

Ovido - Quiz & Flashcards